Psykologspesialist Lena Hole

 

 

        

  

 

Velkommen til min hjemmeside.      

Jeg er psykologspesialist og erfaren terapeut i forhold til arbeid med relasjoner, parterapi og enkeltindivider. Jeg har interesse for mange slags psykiske tilstander, problemstillinger og livsutfordringer. Noe av det jeg jobber mest med er:

 

Traumebehandling (sertifisert i EMDR metoden)

Parterapi

Angst og depresjon

Stresshåndtering

Relasjonelle problemstillinger

Forsoning

Foreldreveiledning

Sortering i livsutfordringer

Identitet og personlighet

Utforskning av mening

 

Mange trenger å sortere egne tanker og få fortalt sin historie før det kan skje noen endring. Noen må lære hvordan de kan slå seg til ro med hvordan det er først, og deretter få til en endring. Å snakke med noen kan gjøre det lettere å både få øye på hvor det sitter fast og finne veier ut av det fastlåste. 

Det finnes så mange problemstillinger i løpet av et liv, og det kan være du lurer på hva slags behandler som passer for akkurat deg. Hvis du trykker på sidebaren til venstre, kan du lese mer om hvordan jeg tenker om behandling av psykiske plager og strev. Jeg ser det som et mål å finne ditt utgangspunkt og dine ønsker og starte der. Jeg ser det også som viktig å grave frem styrker hos mennesker som kan brukes i kampen for å løse problemet. Humor og et lekent perspektiv hører også med i mitt terapirom. Det kan i seg selv bane vei til ny fleksibilitet og frigjøring.

Du bestemmer selv hvor ofte det skal være samtaler og hvor lenge. Kanskje du bare vil trenge et par timer for å komme ut av gropa når det gjelder noe du føler er fastlåst og står oppe i alene? Eller kanskje du ønsker å bruke mer tid på samtaler? Uansett drøfter vi første time hva du tenker og foretrekker som best terapitilbud for deg.

Jeg vil gjerne at du tar kontakt med meg om du bare lurer på noe, hva som helst, det er helt uforpliktende, og jeg skal svare så godt jeg kan. Det kan være et viktig skritt i seg selv at du tar kontakt et første sted, særlig hvis du ikke har vært i terapi før. Jeg tar ikke imot muntlige henvendelser, bare på sms eller mail.

 

Henvendelse på mail:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller sms: 92635839.