EFT - Emosjonsfokusert terapi

EFT er regnet for å være effektiv, jobbe dypt og gi gode resultater - det handler om å erfare følelser. Metoden kan få deg til å oppdage at det er følelser der du burde lytte bedre til. Det handler om hvorfor vi har følelser, når de oppstår, hvordan de oppfører seg, hva de vil fortelle oss og hvordan vi kan ha bruk for dem. Jeg anbefaler to norske bøker skrevet av eksperter på EFT. Bøkene behandler temaet følelser og deres funksjon på en tilgjengelig og innsiktsfull måte. Til den første boken hører det også med et fint nettsted som heter  www.folelseskompasset.no Der kan du finne litt ut av hva som er de mest relevante temaene for deg selv før du kjøper boken.

Stiegler, Sinding og Greenberg: Klok på følelser. Det følelsene prøver å fortelle deg. Gyldendal, 2018. 

Hagen & Stiegler: De seks store følelsene. Hvordan emosjonene styrer deg mer enn du aner. Kagge, 2020.

Følgende småfilmer om Alfred og Skyggen er også anbefalt å se. Flere av dem er å finne på YouTube. De er laget av den dyktige og kreative psykologen Anne-Hilde Vassbø Hagen fra Bergen som har bidratt sterkt til å spre EFT kunnskap i Norge. 

 

Alfred & Skyggen - en liten film om selvkritikk - YouTube

 

 

Alfred & Skyggen - En liten film om følelser (psykologi, følelser, psykisk  

 

 

 

 

Henvendelse på mail:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
eller sms: 92635839

Adresse: Kirkeveien 64A, 0364 OSLO

© Kopirett. Psykolog Lena Hole