Skip to main content

2022 PRISER

 Takster fra 1.januar 2023 (justeres årlig etter prisindeksen)  

PRISLISTE

 

 

 

Dagtid/ ettermiddag e. kl.15.30

INDIVIUALTERAPI

 

45 min.

 

 

60 min.

 

90 min.

 

 

 

1470,-/ 1670,-

 

1910,-/ 2110,-

 

2560,-/ 2760,-

 

PARTERAPI/ 

FAMILIETERAPI

 

45 min.

 

90 min.

 

         

       

 

 

1740,-/ 1940,-       

 

2840,-/ 3040,-

 

PSYKOLOG

VEILEDNING

90 minutter 2500,-

 

SKRIFTLIG 

UTTALELSER - psykologerklæring, sluttrapporter 

Fra  990,-

 

 

           

          

        

 

 

 

Varighet av samtaler

Par/ familiesamtaler og alle førstegangs samtaler varer normalt 90 minutter. 

Vanlig enkeltime (45 min) tilbys som regel ikke første gang. Veksler ellers mellom 45, 60 eller 90 minutter individualtime.

 

Betaling

Betaling foretas på stedet med de fleste kortløsninger for bankterminal, eller Vipps nr. 557162. Det kan ikke betales med kontanter. 

 

 

Rabatt og økonomiske ordninger

Jeg er ikke avtalespesialist, men fullprivat. Har du henvisning fra fastlege til avtalespesialist kan den ikke brukes hos meg for å få refusjon. Du finner en liste over de psykologer/avtalespesialister som har refusjonsavtale her: http://avtalespesialister.helse-sorost.no/Spesialister1.asp?cmd=Detail&type=351&id=3

Helseforsikringer kan dekke 10-12 behandlinger, men det avhenger av hvilket forsikringsselskap du bruker om du kan bruke det hos meg. Du må høre med ditt forsikringsselskap om du selv kan velge psykolog fritt, hvilken avtale som gjelder for det. Du trenger som regel en henvisning fra fastlegen først som du sender til forsikringsselskapet for så å lage en avtale om refusjon med dem. Sjekk om du har en slik forsikring via jobben eller privat som gjelder refusjon av behandling hos psykolog.

Økonomisk ordning for timer på dagtid kan gis dersom du ønsker/ber om et (fast) ukentlig tilbud over tid. 

Blokktimer (x3 timer) gis både dag og kveld og tilbys alle som et rimeligere tilbud.

 

Avbestillinger

MERK AT FRIST FOR AVBESTILLING ER 48 TIMER (2 VIRKEDAGER):  Psykologer tar som regel inn et begrenset antall klienter med målsetting å kunne sette av et tilbud om et visst antall timer eller faste timer fremover i tid. Når tiden slik bindes opp uke for uke, vil ikke den avbestilte timen så lett kunne tilbys nye som tar kontakt.

Dersom du ser deg nødt til å avbestille under 48 timer før avtalen eller glemmer en avtale, må timen i sin helhet betales uavhengig av årsak. Unntak gjelder der andre får anledning til å overta din time og da får man beskjed. Avbestilling sendes på sms eller mail innen frist.

Når det gjelder sykdom eller andre grunner til at man ikke kan møte fysisk på kontoret, tilbys video- og telefonsamtale som alternativ.